top of page

Spoeddienst

Spoeddienst Tandartspraktijk Oosterheem

Heeft u een spoedgeval? U kunt vaak op zeer korte termijn bij ons terecht.

Let er wel op dat de spoedgevallendienst uitsluitend bedoeld is voor patiënten met zeer ernstige klachten die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten of bij afwezigheid van eigen tandarts!

Buiten onze reguliere openingstijden en in het weekend (zaterdag en zondag) werken wij voor spoeddienst samen met Dental365. Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u zich wenden tot Dental365 Den Haag op tel: 070 - 204 0010 of tot Dental365 Gouda op tel: 085 - 018 9444

Dental x-ray

Wel of geen spoedgeval?

Wanneer u dusdanige pijnklachten heeft of wanneer er na een tandartsbehandeling problemen zijn ontstaan die niet kunnen wachten tot de volgende dag, kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts.

Denk hierbij aan een nabloeding, ernstige pijnklachten met koorts en zwelling van uw wang of een afgebroken tand na een ongeluk (trauma). 

Indien uw klachten niet zodanig vervelend zijn en u kan wachten tot de volgende dag, dan adviseren wij dat u contact opneemt met uw eigen tandartspraktijk. Deze is bekend met uw gebit en kent uw dossier.

 

Ga dus zorgvuldig bij uzelf na of een behandeling daadwerkelijk spoed vereist. Desgewenst kunt u dit met ons of de dienstdoende tandarts bespreken om te bepalen of  er een spoedbehandeling noodzakelijk is.

De kosten

De kosten van de spoeddienst zijn gelijk aan reguliere behandelingen. Echter word er bij de behandelingen een toeslag spoed in rekening gebracht van €20,08. Dit tarief geldt ook als extra tijdens een avond- of weekendbehandeling.

 

Geen patiënt?

Tijdens de spoeddienst kunt u ook bij ons terecht wanneer u niet ingeschreven staat binnen onze praktijk. U dient wel een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Ook dient u direct af te rekenen, houdt hier rekening mee wanneer u een afspraak heeft. U krijgt na de behandeling een factuur van ons, afhankelijk van uw verzekering zal de zorgverzekeraar de kosten vergoeden. U kunt bij ons per PIN of contant afrekenen. 

bottom of page