Spoeddienst

Spoeddienst Tandartspraktijk Oosterheem

Heeft u een spoedgeval? U kunt vaak op zeer korte termijn bij ons terecht. Let er wel op dat de spoedgevallendienst uitsluitend bedoeld is voor patiënten met zeer ernstige klachten die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten of bij afwezigheid van eigen tandarts!

 

Wel of geen spoedgeval?

Wanneer u dusdanige pijnklachten heeft of wanneer er na een tandartsbehandeling problemen zijn ontstaan die niet kunnen wachten tot de volgende dag, kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts.

Denk hierbij aan een nabloeding, ernstige pijnklachten met koorts en zwelling van uw wang of een afgebroken tand na een ongeluk (trauma)

Indien uw klachten niet zodanig vervelend zijn en u kan wachten tot de volgende dag, dan adviseren wij dat u contact opneemt met uw eigen tandartspraktijk. Deze is bekend met uw gebit en kent uw dossier.

 

Ga dus zorgvuldig bij uzelf na of een behandeling daadwerkelijk spoed vereist. Desgewenst kunt u dit met ons of de dienstdoende tandarts bespreken om te bepalen of  er een spoedbehandeling noodzakelijk is.

Buiten praktijkuren

Bij spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende ochtend of tot na het weekend kunt u bellen naar het spoednummer van de Kring Zoetermeerse Tandartsen, tel: 079 760 00 67. U hoort via het antwoordapparaat welke tandarts er op dat moment de spoeddienst heeft.

 

De kosten

De kosten van de spoeddienst zijn gelijk aan reguliere behandelingen. Echter word er bij de behandelingen een toeslag spoed in rekening gebracht van €20,08. Dit tarief geldt ook als extra tijdens een avond- of weekendbehandeling.

 

Geen patiënt?

Tijdens de spoeddienst kunt u ook bij ons terecht wanneer u niet ingeschreven staat binnen onze praktijk. U dient wel een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Ook dient u direct af te rekenen, houdt hier rekening mee wanneer u een afspraak heeft. U krijgt na de behandeling een factuur van ons, afhankelijk van uw verzekering zal de zorgverzekeraar de kosten vergoeden. 

 

Betaalmiddel

U kunt bij ons per PIN of contant afrekenen. 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2020 by TP-Oosterheem